SonstigesGlühbier säuber mache

28. Oktober 2019

Us em dunkle Bier chasch es feinsGlüehbier

säuber mache.

Zuetate:

– 1 Fl (50cl) dunkus Bier
– 1 dl Kirschsaft
– 2 Nägeli
– 30g brune Zucker
– 1 Zimtstangä
– 1 EL Honig

Zuebereitig:
Ds Bier mit aune Zuetate ire Pfanne langsam uf max. 70°C erwärme. Zuedeckt öppe 15 Minute la stah, Zimtstange u Nelke entferne u nähr warm gniesse….

Dr Kirschsaft chasch o grad mitbsteue…

CHF3.50
Äs dunkus 50cl
...Bier mit liechte Röstaromen
CHF1.00CHF2.00
Kirschsaft
Dr Kirschsaft isch abgfüut u muesch chüeu ufbewahre u innert 2 Wuche verbruuche...